El cykler

Det nyeste inden for elcykler

Vil du også gerne komme let og ubesværet frem? Lyder konstant medvind på cykelstierne som noget for dig? Så tilbyder vi en bred vifte af forskellige elcykler. Vi tester alle vores produkter og har været vidt omkring. På baggrund af udførlige tests er vi kommet frem til dem, som vi mener, er de bedste til prisen. Vi forhandler elcykler med forskellige motortyper såsom forhjulsmotoriserede og centermotoriserede samt forskellige batteristørrelser, så der igen er noget for enhver smag.

Kvalitet frem for alt

Vi forhandler elcykler af mærket Gazelle, der produceres i Holland. Det er et meget bevidst valg, vi har taget, da Gazelle producerer elcykler af høj kvalitet og til enhver smag. Det er vigtigt for os, at du kan vælge en cykel, der passer dig. Om du ønsker det ypperste inden for teknologien, eller om du i højere grad ’bare’ ønsker en cykel, der let og elegant kan transportere dig fra A til B, så kan vi guide dig. Vores erfarne medarbejder rådgiver gerne, og vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Elcyklen til dig

Er du fra Aars eller omegn, er der ikke langt til vores butik i Farsø, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Du kan også ringe til os på telefon 98 63 33 98, hvis du ønsker en uforpligtende snak om din næste el cykel.